Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Λέσβου

 Διευθυντής:

Θεοφανέλλης Τιμολέων

Τηλ.: 22510-48241

Fax: 22510-48268

 


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προσωρινός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις.

Γνωρίζω ότι οι προκλήσεις και οι ευθύνες της συγκεκριμένης θέσης είναι πολλές, γι’ αυτό υπόσχομαι να σταθώ δίπλα σας στην αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων, αναγκών και απαιτήσεων της εκπαιδευτικής καθημερινότητας. Θεωρώ καθήκον μου την εύρυθμη λειτουργία του πλαισίου εργασίας στο σχολείο ώστε να εστιάσετε στο κύριο έργο σας που είναι η εκπαίδευση και η διδασκαλία των μαθητών. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω τα αυτονόητα που όμως δεν είναι δεδομένα, ενώ θεωρώ απαρέγκλιτο όρο της διοίκησης την δίκαιη και ίση μεταχείριση όλων των εκπαιδευτικών.

Με το ξεκίνημα αυτής της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς εύχομαι υγεία και καλή δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουμε στο δυσκολότερο απ’ ότι συνήθως αλλά πάντοτε σημαντικό έργο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θεωρώ δεδομένο ότι με τη συνεργασία όλων σας (εκπαιδευτικών, στελεχών και διοικητικών) θα καταφέρουμε να κάνουμε το χώρο της εκπαίδευσης ευχάριστο και δημιουργικό!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Τιμολέων Θεοφανέλλης